Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan MHP kadın kolları aşure dağıttı

Muharrem Ayı münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Kolları Başkanlığı KAÇEP tarafından Dörtyol Cumhuriyet Meydanında bin kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Muharrem Ayı münasebetiyle Milliyetçi

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Aşure dağıtımı programına, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, KAÇEP Başkanı Şeydanur Adıgüzel Sarıgül, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Erdem Çakırbay, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Bin kişiye dağıtılan aşure programında ilk olarak konuşan KAÇEP Başkanı Şeydanur Adıgüzel Sarıgül şu ifadelere yer verdi; “Herkese merhabalar, aşure, bolluk ve bereketin sembolü. Kardeşliğin şehri Erzincan’da İnşallah sevgi dolu, bereketli yıllarımız olur. Katılan herkese teşekkür ediyorum.”

Arından Konuşan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ise; hep birlikte kardeşliğin şehri Can Erzincan’da mutlu, huzurlu yaşayabilmek için aşurede bir arada olduğunuz gibi her şeyde bir arada olacağımızı ifade etmek istiyor, saygılar sunuyorum. İyi ki varsınız.”

Son olarak konuşan MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan şu ifadeleri kullandı; “Muharrem ayının onuncu gününe tekabül edilen aşure gününün anlamına binaen düzenlenmiş olan bu aşure etkinliğinde KAÇEP Başkanlığımızın yapmış olduğu programla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Aşure; birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, sembolize eden önemli bir geleneklerimizden biridir. Böylesine önemli gelenekleri yaşatmak adına, Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz de tüm geleneklerimizin, örflerimizin, kültürlerimizin yaşaması, devam etmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda da aşurenin manasına uygun bir şekilde bir araya, Erzincanlı vatandaşlarımızla bir araya geldik, beraber olduk. KAÇEP Başkanımızı ve biriminin çok değerli mensuplarına böylesine anlamlı programda düzenledikleri için de hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın aşure gününde tekrar tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın Kolları Başkanlığı KAÇEP tarafından düzenlenen aşure dağıtım programına katılan ve aşurelerini alan vatandaşlar program dolayısıyla MHP Kadın kolları başkanı Av. Şeydanur Adıgüzel Sarıgül ve yönetimine teşekkür ettiler.

Haberler