Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Polisi aranan şahıslara yönelik operasyonlarını sürdürüyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ” Aranan Şahıslar Yönelik” yapılan çalışmalarda; toplamda 6 yıl 4 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şahıs ile adli para cezası ve ifadeye yönelik araması olan 4 kişi yakalandı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan polisi araması olan şahıslara yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarda ; “Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası, “tehdit” suçundan 6 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası, “Ailenin korunması tedbiri” suçundan 3 gün kesinleşmiş hapis cezası, “trafik güvenliğini tehlikeye sokma “suçundan 1 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası,  “ailenin korunması tedbiri” suçundan 10 gün kesinleşmiş hapis cezası, “silahla tehdit “suçundan ifadesinin alınmasına yönelik aranması bulunan, “bir yabancıyı ülkeye sokan veya ülkede kalmasına imkan sağlama suçundan” ifadesinin alınmasına yönelik araması bulunan “hakaret” suçundan 7 bin 080 TL Adli para cezası bulunan, “basit yaralama” suçundan 2 bin 240 TL Adli para cezası bulunan, toplam da 6 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası olan 5 şahıs yakalandı.

Ayrıca 9 bin 320 TL adli para cezası bulunan 2 şahıs ve ifadeye yönelik aranması bulunan 2 şahıs adli makamlara sevk edildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; halkımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz gece gündüz demeden aralıksız devam edecektir” denildi.