Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Polisi Babalar Gününde ve Kurban Bayramında Şehit Ailelerini unutmadı

Erzincan polisi Babalar günü ve Kurban bayramı dolayısıyla Erzincan merkez ve ilçelerde şehit aileleri ziyaretlerinde bulunarak hediye takdiminde bulundular,

Erzincan polisi Babalar günü

Babalar Gününde ve Kurban Bayramında Şehit Ailelerini Unutmayan Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü, Tercan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Üzümlü İlçe Emniyet Amirliği personelince babalar günü ve kurban bayramı ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaret kapsamında, şehit; Yaşar Polat’ın babası Rıza Polat, Şehit Sebahattin Taşkıran’ın babası Selahattin Taşkıran, Şehit Hakan Can ‘ın babası Halil Can, Şehit Erdem Kılıç’ın babası Bektaş Kılıç’ı evlerinde ziyaret edilerek kendilerine İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hediye takdim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; bu topraklar için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların kıymetli fedakar babalarına, eşlerine, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Erzincan Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız” denildi.

Haberler