Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Buca Spor Maçına Hazır

Türkiye 3. liginde mücadele eden Anagold 24 Erzincan spor Antalya kampını tamamlayarak Erzincan’a döndü. Liglere verilen arada bazı futbolcularla yollar ayrılırken yeni transferlerle takım güçlendirildi.

Türkiye 3. liginde mücadele

Türkiye 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden Anagold 24 Erzincan spor Antalya kampını tamamlayarak Erzincan’a döndü. Vedat Çimen Tesislerinde ligin ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekipte devre arasında yeni transferlerle takım güçlendirildi.

Türkiye 3. liginde mücadele eden Anagold 24 Erzincan spor Antalya kampını tamamlayarak Erzincan’a döndü. Liglere verilen arada bazı futbolcularla yollar ayrılırken yeni transferlerle takım güçlendirildi.

24 Erzincan spor lig hazırlıklarını Vedat Çimen Tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Osman Özdemir kampın değerlendirmesini yaparak ikinci yarıya iddialı hazırlandıklarını söyledi. Özdemir konuşmasında şunlara değindi; “ İlk yarı bittikten sonra takıma 1 haftalık izin verdik ve daha sonra toplanmayı Antalya da yaptık. Antalya da ki 15 günlük süreçte düşüncelerimizin büyük bir kısmını gerçekleştirdik. Eski oyuncular yeni oyuncular irtibat dönemi geçirdik. Kamp dönemimizde sakatlanan futbolcularımız oldu. Hazırlık maçlarımızda oyunumuzu daha iyiye daha ileriye götürebilir miyiz mantığıyla hareket ederek maçlarımızı oynadık. Sonuçlardan ziyade oynadığımız olun bizi tatmin etti.

Bu hafta sonu Pazar günü Buca maçıyla ikinci yarıya başlayacaklarını belirten Özdemir, İnşallah iyi bir başlangıç yaparız. Oyuncularımızdan memnunuz. İyi bir başlangıç yaparak ikinci yarıya başlamış oluruz. Girin oyuncular ve gelen oyuncularımız oldu. Yönetimle birlikte Empati yaparak yaptığımız transferler var. Transferlerin takıma ne vereceği bizim için çok önemli. Gelen oyuncularımız kısa sürede takıma faydalı olmaya çalışırlar. Bir hedef belirledik kendimize haftalar ilerledikçe hedefimize ne kadar yaklaşırsak o kadar iyi olur” dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler