Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Muradına ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu 3. 3. Gurupta mücadele eden 24 Erzincan spor üç maç sonra kazanmasını bildi. Küme düşme hattında bulunan Ankara Adliye sporu her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. 3. Gurupta mücadele eden 24 Erzincan spor üç maç sonra kazanmasını bildi. Küme düşme hattında bulunan Ankara Adliye sporu her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Son üç maçını kaybederek küme düşme kâbusları yaşamaya başlayan 24 Erzincan spor kümede kalma mücadelesi veren ve 24 Erzincan sporun eski hocası Mehmet Kaya’nın çalıştırdığı Ankara Adliye sporu rahat geçti.

Maça iyi başlayan ve kanatları iyi kullanan 24 Erzincan spor maçın ilk dakikasında bulduğu net pozisyonu Hüseyin ile değerlendiremedi. Atakların hızını kesmeyen 24 Erzincan spor geri pası kalecinin tutması sonucu ceza sahası içerisinde hakemin verdiği en direk atışı iyi değerlendiren Talha 29. dakikada 24 Erzincan sporu 1-0 öne taşıdı.

Golden sonra beraberlik golü için atak yapan Ankara Adliye sporun atakları cılız kalırken 24 Erzincan sporda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince 24 Erzincan spor ilk devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci devreye de hızlı başlayan taraf 24 Erzincan spor olurken sol kanattan iyi taşıdığı topu sert ortalayan uğurun direkten dönen topunu yarım vole ile ağlara yollayan Erdi Kasapoğlu 51. Dakikada takımı 24 Erzincan sporu 2-0 öne taşırken Erdi bu sezon ilk golünü bulmuş oldu.

2.golden sonra daha rahat oyun sergileyen 24 Erzincan spor bulduğu net pozisyonları değerlendiremezken Ankara Adliye sporda skor üretemedi. Maçın sonlarında ani gelişen 24 Erzincan spor atağında kalecinin solundan topu yuvarlayan Hüseyin 24 Erzincan sporun 3. Golünü atarken 24 Erzincan spor rahat bir nefes aldı.

24 Erzincan spor 26. Hafta sonunda topladığı 32 puan ve artı bir averajla 10. Sırada bulunuyor. 24 Erzincan spor 27. Hafta maçında 30 puanı bulunan Muğla spor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler