Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Sahasında 3’ e Taktı

24 Erzincan spor sahasında kazanmaya devam ediyor. Aynı puana sahip 1461 Trabzon sporu konuk eden 24 Erzincan spor her iki devrede bulduğu gollerle maçı 3-0 gibi net skorla kazanarak nefes aldı.

24 Erzincan spor sahasında

24 Erzincan spor sahasında kazanmaya devam ediyor. Aynı puana sahip 1461 Trabzon sporu konuk eden 24 Erzincan spor her iki devrede bulduğu gollerle maçı 3-0 gibi net skorla kazanarak nefes aldı.

Müstakil Atletizm pisti sahasında küme düşme korkusu yaşayan 3. Lig 3. Gurup mücadele eden 24 Erzincan spor, ile1461 Trabzon spor mücadelesinde gülen taraf 24 Erzincan spor oldu.

Kendi sahasında iyi oynayan 24 Erzincan spor sahasında kazanmaya devam ediyor. Maça oldukça istekli ve hırslı başlayan 24 Erzincan spor önde uyguladığı baskı maçın ilk dakikalarında iyi sonuç verirken 29. Dakikada Sağ kanattan Uğur’un iyi taşıdığı ve kale içine yaptığı ortaya iyi yükselen Muhammed Aran kafa golü ile takımı 24 Erzincan sporu 1-0 öne taşıdı. Golden sonra ikinci gol için ataklarını sürdüren 24 Erzincan spor ikinci golü bulamazken rakibi 1461 Trabzon spora da pozisyon vermeyince devre 24 Erzincan sporun 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya da odlukça istekli başlayan taraf 24 Erzincan spor olurken 62. Dakika da bu kez sol kanattan orta sahadan aldığı topla tüm rakiplerini geçerek ceza sahasında Erdi ’ye verdiği mükemmel pası Erdi iyi değerlendirerek yaptığı Plase vuruşla takımı 24 Erzincan sporu 2-0 üstünlüğe taşıdı.

Orta sahada iyi pas yapan ve topu iyi çeviren 24 Erzincan spor bu kez iyi oyunun golle süsleyen Hakan Yılmaz 78. Dakika da takımı 24 Erzincan sporu 3-0 öne geçirdi. 3-0‘dan sonra iyi oyununu sürdüren 24 Erzincan spor 4. Golü bulamazken 1461 Trabzon spor tek bir pozisyon bile bulamadan maçı tamamladı. 24 Erzincan spor 12. Sırada girdiği 28. Haftada aldığı galibiyet ile 3 basamak sıçrayarak 35 puan ve artı 3 gol averajı ile 9. Sırada kendine yer buldu.

24 Erzincan spor haftaya küme düşme hattın da bulunan Fatsa belediye spora konuk olacak.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler