Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Tüm Ekip ve Ekipmanlarıyla Hazır

Erzincan Türk Kızılay’ı Şube başkanı Volkan Burak Mumcu, Erzincan Depreminin 27. Yılı münasebetiyle yaptığı açıklamasında, Doğal Afetler çerçevesin de yapılacak müdahalelere ekiplerimiz olarak hazırız dedi.

Erzincan Türk Kızılay’ı Şube

13 Mart 1992 depreminde şehit olanları yâd eden, Erzincan Türk Kızılay’ı Şube başkanı Volkan Burak Mumcu, Erzincan Depreminin 27. Yılı münasebetiyle yaptığı açıklamasında, Doğal Afetler çerçevesin de yapılacak müdahalelere ekiplerimiz olarak hazırız dedi.

Türk Kızılay’ı Erzincan Şubesi Başkanı Volkan Burak Mumcu 13 Mart 1992 depreminin 27. Yılı münasebetiyle açıklama yaptı. Mumcu, 15 personelimiz ile şu anda 25 Bin kişiye barınma ve ısınma noktasında ekip ve Ekipmanlarımız hazır durumdayız dedi.

Mumcu açıklamasın da; “Bugün 13 Mart 2019, 13 Mart 1992 yılında Erzincan ilimizde ki yaşadığımız depremden son tam 27 yıl geçti. Geçen 27 yıldır aynı acıyı, aynı hüznü kalbimizde yaşıyoruz. 653 vatandaşımızı başta babam olmak üzere hepsini rahmet ve minnet ile anıyorum.

Erzincan Türk Kızılay şubesi olarak Malumunuz ülkemizde çeşitli afetler oluyor. Erzincan olarak deprem afetine hazırlıklıyız. 15 personelimiz ile şu anda 25 Bin kişiye barınma ve ısınma noktasında ekip ve Ekipmanlarımız hazır durumda: Doğal Afetler çerçevesin de yapılacak müdahalelere ekiplerimiz olarak yardıma hazırız.

Erzincan Türk Kızılay’ı ailesi olarak 13 Mart depreminin yıl dönümünde geçmişlerimize ve vefat edenlere baş sağlığı diliyorum. Hepsini saygı ve minnetle anıyorum. Erzincan Kızılay Şubemizin her türlü afete hazır olduğunu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay’ı Erzincan Şubesinde 2027 adet Çadır, 2447 adet tek kişilik battaniye, 56 adet katlanabilir karyola, 345 adet yatak sünger, 491 adet mutfak seti, 300 adet uyku seti, 4 adet seyyar mutfak ve ekipmanı, 4 adet Projektör, 1 adet seyyar ışık kulesi ve 2 adet jeneratör hazır durumda bulunuyor. 

Haber: Hasan Çakmak

Haberler