Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 17 Ağustos Depremi anma etkinliği düzenlendi

Erzincan’da Erzincan Valiliği himayelerinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinesinde 17 Ağustos 1999 Depremi kapsamında çeşitli kurtarma ekiplerinin katılımı ile anma etkinliği düzenlendi.

Erzincan’da Erzincan Valiliği himayelerinde

AFAD koordinesinde Dörtyol Cumhuriyet Meydan’ında 17 Ağustos 1999 Depremi Yıldönümünde düzenlenen anma etkinliklerinde çeşitli kurtarma ekipleri ve kurumlar yer aldı.

AFAD’ ın 2 kurtarma aracı, 1 amfibi araç ve 8 personel ile birlikte katıldığı etkinlikte, 3’ncü Ordu İstihkam Taburu arama kurtarma ekibi (DAFAK) 11 kişi ve 1 araç ile Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı MEB AKUB ekibi 4 üye ve 1 araç ile İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı UMKE ekibi ise 5 personel ve 2 araç ile katılım sağladı.

Kurtarma araçları ve kurum araçlarının sergilendiği anma programında, sinevizyon gösterisi, broşür ve balon dağıtımı gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinlik, depremin yıkıcı etkilerini hatırlatmak ve hayatını kaybedenleri anmak amacıyla düzenlendi.

Deprem ile ilgili fotoğrafların da sergilendiği anma programında sergiyi gezen vatandaşların duygulandığı görülürken deprem ile ilgili video ilgi ile izlendi.

Haberler