Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 30 Ağustos Zafer Bayram’ının 102’nci yılı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 102’inci yıl dönümü münasebetiyle Erzincan’da kutlama programı düzenledi. Kutlama programı Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramının

Çelenk sunma törenine Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tumgeneral Murat Ataç, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Mustafa Sarıgül, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muharip ve Malul Gaziler, Şehit Aileleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tumgeneral Murat Ataç,  ve Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından çelenkler sunuldu ve ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı eşliğinde Bayrağın göndere çekilmesi ile tören sona erdi.

Erzincan Valiliğinde gerçekleştirilen tebrik kabul merasiminin ardından Ordu Caddesi üzerindeki kutlama törenine geçildi. Düzenlenen törende Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tumgeneral Murat Ataç, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, törendeki polis, asker ve vatandaşları, üstü açık arabadan selamladılar.

Gerçekleştirilen selamlama merasimiyle birlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın yapılmasının ardından geçiş töreninde Sancak ayakta karşılandı. Ardından askeri birlikler, gaziler, askeri araçlar, kamu kurum ve kuruluş araçları ile mehteran takımı protokolü selamladı.

Töreni izlemeye gelen vatandaşlar ise tören birliklerinin geçişi esnasında ellerindeki Türk bayrakları ile coşkuya ortak oldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu tarafından akşam verilecek olan resepsiyon ile devam edecek.

Haberler