Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da AK Parti’nin yeni il başkanı Kabadayı oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Erzincan, Afyonkarahisar, Adıyaman, Gaziantep, Kastamonu, Osmaniye ve Zonguldak il başkanlıklarına atama yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi

Erzincan AK Parti İl Başkanlığı için karar verildi. AK Parti Erzincan İl yönetiminin farkı birimlerinde de görev yapan ve en son teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılığı yapan Alpay Kabadayı AK Parti Erzincan İl Başkanı olarak belirlendi.

Sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile genel merkezde çekildiği fotoğrafı paylaşarak bir açıklama yapan çiçeği burnunda il başkanı Alpay Kabadayı şu ifadelere yer verdi: “Bizim istikbale dair hayalimiz, gelecek yüzyılı Türkiye Yüzyılı kılmak gibi bir ahdimiz var” dedi.

BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, HEP BİRLİKTE CAN ERZİNCAN OLACAĞIZ

Bütün gönüllere yollar inşa edeceklerini ifade eden Kabadayı; Türkiye Yüzyılı ideallerimiz için mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezeceğiz. Bizleri bu kutsal göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, önceki dönemlerde partimize hizmet veren tüm dava ve yol arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Bir Olacağız, İri Olacağız, Hep Birlikte Can Erzincan Olacağız.”

ERZİNCAN’DA BAŞLAYAN SÜREÇ ANKARA’DA NOKTALANDI

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta AK Parti Erzincan Teşkilatında 11 aday için temayül yoklaması yapılmıştı. Alpay Kabadayı, Çetin Özyurt, Enis Başakın, Lokman Okumuş, Ferhat Bulut, Ertan Buyruk, Murat Yurt, Tuna Güneş, Hakan Cebeci, Mutlu Yasin Koçoğlu, Gürbüz Gündüz isimleri arasından 7’si ve ayrıca Hüseyin Aslan’da Ankara’ya davet edilmişti.

Erzincan’dan davet edilen ve AK Parti Genel Merkez Teşkilatı ve Bölge başkanları ile görüşmeler sonucunda 8 kişi den 5 kişinin Cumhurbaşkanı ile görüşmesine karar verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün son sözü söyledi ve Alpay Kabadayı AK Parti’nin yeni il başkanı oldu.

ALPAY KABADAYI KİMDİR?

Erzincanlı olan ve 1980 yılında Erzincan’da doğan Alpay Kabadayı, bir süredir AK Parti Erzincan İl Teşkilat Başkanlığı ve AK Parti Erzincan İl yönetiminde yer alıyordu.

İlk ve ortaokulu Erzincan’da tamamlayan Kabadayı, lise öğrenimini ise Erzincan Fatih Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar bölümünü bitirdi. Kabadayı, üniversite öğrenimini ise Niğde Üniversitesi Bilgisayar Programcılığında yaptı ve daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Evli olan Alpay Kabadayı, 2 erkek ve 1 kız çocuğu babasıdır. Kabadayı Erzincan’da üretim, dağıtım, satış ve pazarlama alanlarında uzun yıllardır ticaretle uğraşmaktadır.