Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da etkili olan sağanak yağış Çağlayan beldesinde sele dönüştü

Erzincan’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış Çağlayan beldesinde sele dönüştü. Turizm beldesindeki restoran ve birçok müstakil evi de sel suları bastı.

Erzincan’da akşam saatlerinde etkili

Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu iller arasında bulunan Erzincan’da akşam saatlerinde doluyla karışık yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış Erzincan il merkezine 26 kilometre uzaklıkta bulunan, Girlevik Şelalesinin de yer aldığı Çağlayan beldesinde sele dönüştü. Sel suları Erzincan’ın en popüler turizm beldesinde büyük zarara yol açtı. Dere yatağından taşan sel suları restoranları vurdu. Su altında kalan işletmeler su tahliye işlemlerini sürdürüyor.

Sel suları birçok müstakil ev gibi ekili tarlalarda da etkili oldu. Selin etkilediği Çağlayan beldesine İl Özel İdaresi, Belediye, AFAD, İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat ile Çağlayan beldesine gelerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Beldede aralıklı sağanak yağış devam ederken riskli noktalar jandarma uyarısı ile boşaltıldı.

Haberler