Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Jandarma rütbe terfi töreni düzenlendi

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı’nda önemli bir tören gerçekleştirildi. Subay, astsubay ve uzman jandarma rütbelerinde görev yapan 124 personel, bir üst rütbeye terfi etti.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı’nda

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı’nın merkezinde düzenlenen törene Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehdi Ünal, İdare Mahkemesi Başkanı İlker Dolgun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba ve il protokolüyle terfi eden personel ile aileleri katıldı.

Törende Erzincan İl Jandarma Komutanlığı bağlı birliklerinde görevli Subay, Astsubay ve Uzman Jandarmalardan 30 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 8 Subay, 78 Astsubay, 38 Uzman jandarma olmak üzere toplamda 124 personel bir üst rütbeye terfi etti.

Vali Aydoğdu, halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm jandarma personeline teşekkür ederek, Tuğgeneralliğe terfi eden İl Jandarma Komutanı Veysel Yanık’ın rütbesini, Veysel Yanık’ın eşi ile birlikte taktı.

Vali Aydoğdu, törende yaptığı konuşmada, terfi eden jandarma personeline yeni rütbelerinin hayırlı olmasını dileyerek görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Haberler