Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da milli coşku

Erzincan Cumhuriyet Meydanında Erzincan belediyesine ait kurulu dev ekranda mili heyecanı izleyen Erzincanlılar, hop oturup hop kalktı, zafer Türkiye’nin oldu.


Erzincan Cumhuriyet Meydanında Erzincan

KENT MEYDANINDA ÇİFTE BAYRAM COŞKUSU

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımı BVB Dortmund Stadyumu’nda Gürcistan ile oynadı. Milli Takım’ın 3-1’lik zaferle ayrıldığı karşılaşma tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzincan’da da bayram havası yaşattı. Erzincan belediyesine ait Cumhuriyet Meydan’ında Kurulu dev ekrandan karşılaşmayı izleyen kent sakinleri, galibiyeti doyasıya kutladı. Karşılaşma sonrası Türkiye lehine tezahüratlar yapan vatandaşlar, Türkiye Milli Takımının oynadığı oyunu da beğendi.

Milli futbolcu Arda Güler ise Gürcistan karşısında kaydettiği golle Cristiano Ronaldo’yu geçerek Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde oynadığı ilk maçında gol atan en genç oyuncu oldu.

 TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇI DA DEV EKRANDA

22 Haziran’da oynanacak olan ve Arda Güler ile Cristiano Ronaldo’nun rakip olarak sahaya çıkacağı Türkiye-Portekiz karşılaşmasının yine dev ekranda yayınlanması bekleniyor. Mücadele cumartesi günü saat 19.00 da oynanacak.