Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da motosiklet, traktör ve servisler denetlendi

Erzincan’da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince motosiklet, traktör ve servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde 33 ekip ve 97 personel görev aldı.

Erzincan’da İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 81 İl Emniyet Müdürlükleri tarafından “Motosiklet, Traktör ve Servis Uygulaması” adı altında sabit yol uygulaması şeklinde ve seyir halinde Erzincan il genelinde 33 ekip ve 97 personelimizin katılımıyla 15 farklı noktada uygulama gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen uygulamalarda; 211 Motosiklet, 11 Traktör, 29 Servis Aracı, 324 Otomobil, 781 Şahıs sorgulandı. 4 şahsa ehliyetsiz araç kullanmaktan, 12 şahsa kasksız araç kullanmaktan, 1 şahsa elektrikli bisikletin faturasını ibraz edememesinden, 4 şahsa muayenesiz araç kullanmaktan, 1 şahsa pisko-tekniği olmadığından, 2 şahsa geçerlilik süresi dolmuş sürücü belgesinden, 1 şahsa alkollü araç kullanmaktan, 1 şahsa yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanmaktan, 1 şahsa zorunlu trafik sigortası yaptırmamaktan ve 1 şahsa sürücü belgesi göstermemekten toplamda 28 şahsa Adli ve İdari işlem yapıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; halkın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz gece gündüz demeden aralıksız devam edecektir” denildi.