Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da OFF ROAD yarışı nefesleri kesti

Erzincan Valiliği Erzincan Belediyesi ve Erzincan OFF ROAD kulübünün destekleri ile 18. geleneksel OFF ROAD festivali yarışmaları yapıldı, yarışmalar nefes kesti.

Erzincan Valiliği Erzincan Belediyesi

Erzincan Belediyesi tarafından oluşturulan Akyazı sahasında yapılan 18’nci geleneksel OFF ROAD yarışmalarına 20 ilden 30 kulüp ve 70 araç katıldı.

18’nci geleneksel OFF ROAD festivali yarışmalarına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, AFAD il Müdürü Cengiz Çavuş, farklı ilerden gelen yarışmacılar, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Kayıt işlemlerinin ardından gerçekleştirilen yarışmalar ile ilgili konuşan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu; Akşam Ergan Dağı Kayak Merkezinde kamp ateşimizi yaktık. Bugünde burada yarışmalarımızı yağacağız. Yarışmacılarımıza kulüplerimize hoş geldiniz diyorum. Zorlu bir parkur, tüm yarışmacılarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu yaptığı konuşmanın ardından ilk olarak parkurda Gençlik Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ile birlikte parkurda ilk turunu yaparak yarışmaların da startını verdi.

Özellikle su dolu rampayı geçmekte zorlanan yarışmacılar verdikleri efor ile izleyiciler tarafından büyük alkış aldılar.

Kadınından erkeğine 7’den 77’ye ilginin yoğun olduğu yarışlar hakkında düşüncelerine paylaşan vatandaşlar ise organizasyonu çok beğendiklerini belirttiler. Yarışları heyecanla takip ettiklerini ve kendileri için güzel bir pazar aktivitesi olduğunun altını çizen vatandaşlar, etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Binlerce vatandaşın takip ettiği ve nefes kesen anların yaşandığı yarışlar dereceye giren pilotlara kupa ve madalyalarının verilmesinin ardından sona erdi.

Haberler