Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da veteranlar dostluk maçı yapıldı

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumunda oynanan 46’ncı Kemah Köyleri dostluk turnuvası final maçı öncesinde oynanan Erzincan Karması ve Kemah karması Veteranlar maçı mücadelesi büyük beğeni aldı.

Erzincan 13 Şubat Şehir

Erzincan Veteranlar karması takım kaptanlığını Erzincan Valiliği özel Kalem Müdürü Fatih Şen yaparken Kemah Veteranlar karması kaptanlığını Kemah Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu yaptı.

Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede her iki takımda büyük efor sarf ederken Erzincan karması veteranlar ilk yarıda buldukları gol ile mücadeleden 1-0 üstünlük ile ayrıldı.

Maç sonrası duygularını ifade eden Erzincan Karması Veteranlar takım kaptanı Erzincan Valiliği Özel kalem Müdürü Fatih Şen; “uzun süredir programlarımızın yoğunluğundan amatör olarak yaptığım futbol maçlarından uzak kalıyordum. Bugün İstanbul Kemah Köyleri dostluk turnuvası öncesinde Kemah ve Erzincan Veteranlar olarak bir gösteri maçı yapılması talep edildi. Bizlerde memnuniyetle karşıladık. Kaybedenin olmadığı bu güzel mücadeleden dolayı takım arkadaşlarımı ve tabi ki Kemah karması veteran arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Bu güzel mücadelenin yapılmasında bizlere stat desteği veren Gençlik Spor il müdürümüz Volkan Burak Mumcu’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Burada bizleri izleyen Kemahlı hemşerilerimize ve sporseverlere inşallah güzel bir maç izletmişizdir” dedi.

         

Haberler