Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Sporcular Türkiye şampiyonu oldular

Mersin Erdemli’ de yapılan ve 455 sporcunun katıldığı Havalı Silahlar Gençler ve Yıldızlar Zafer Kupası müsabakalarında Erzincanlı Sporcular Türkiye şampiyonu oldular.

Mersin Erdemli’ de yapılan

Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından organize edilen Havalı ve Ateşli Silahlar Gençler ve Yıldızlar Zafer Kupası, Erdemli ilçesindeki Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Olimpik Atıcılık Kompleksi’nde yapıldı.

26 Ağustos 1 Eylül 2024 tarihleri arasında Mersin/Erdemli’ de düzenlenen Havalı/Ateşli Silahlar Gençler ve Yıldızlar Zafer Kupası müsabakalarında yarışan Erzincanlı atıcılık sporcuları 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandılar.

Genç Erkekler Havalı Tüfek disiplininde yarışan sporcu Galip Berat Afal Türkiye Şampiyonu oldu. Aldığı bu başarıyla Peru’da yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonasına katılım sağlayacak. Galip Berat Afal ayrıca, 3*20 Ateşli Silahlar Müsabakasında Türkiye ikincisi,

Yat Pozisyonu Müsabakasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek disiplininde yarışan Erzincanlı sporcu Nisanur Özatalay Türkiye şampiyonu olurken, Yıldız Erkekler Ateşli Silahlar Yat pozisyonunda yarışan sporcu Berat Kütük ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Müsabakada yarışan 5 sporcu, Sporcu Eğitim Merkezi Baraj Puanı atarak Sporcu Eğitim Merkezine girmeye hak kazandılar.

Müsabakalarda yarışan ve aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Erzincan Valisi Hamza Aydoğu, başarılarınızın devamını diliyorum. Dünya şampiyonasında da başarılar diliyorum” dedi.

Haberler