Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fahrettin Altun ekran bağımlılığı ile ilgili konuştu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin

Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, toplantının Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildiğini belirten Altun, bağımlılıklarla mücadele çabalarının güçlenmesini umduğunu ifade etti.

Altun, çağımızın önemli bağımlılık türlerinden biri olan ekran, dijital ve teknoloji bağımlılığına karşı mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı. Çocukları, gençleri ve aileleri koruma çabalarının süreceğini belirten Altun, medyanın ve teknolojinin bağımlılık oluşturan zararlı yönlerinin etkin bir şekilde ele alınması gerektiğini söyledi. Ayrıca, koruyucu ve önleyici eğitim ile bilinçlendirme çalışmalarının, sivil toplum, özel sektör ve vatandaşlar tarafından desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Altun, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin dijital teknolojileri etkin ve faydalı biçimde kullanabildiği, ekranın esiri olmadığı bir Türkiye için bağımlılıklara karşı mücadelemizi hep birlikte sürdürmeliyiz. Bağımlılığa değil, yaşama sarıl!” ifadelerini kullanarak, toplumsal bir hareketle bağımlılıklarla mücadele çağrısında bulundu.

Haberler