Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FAİR PLAY Davranışı Sergiledi

Erzincan’da Erz Enerji Belediye sporun U14 Futbol Takımı'nda forma giyen Eren Akdağ, kendi lehlerine verdiği penaltının haksız olduğunu düşünüp topu dışarı atarak FAİR PLAY davranışı sergiledi.

Erzincan’da Erz Enerji Belediye

Erzincan’da Erz Enerji Belediye sporun U14 Futbol Takımı’nda forma giyen Eren Akdağ, kendi lehlerine verdiği penaltının haksız olduğunu düşünüp topu dışarı atarak FAİR PLAY davranışı sergiledi.

Erzincan Amatör Küme U-14 Futbol Ligi açılış maçında Erz Enerji Belediye spor ile Erzincan 13 Şubat Gençlik spor karşı karşıya geldi. Demirkent Sentetik sahada oynanan müsabaka 1-1 tamamlandı.

Erzincan’da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Futbol İl Temsilciliğinin organize ettiği U14 yerel liginde mücadele eden Erz Enerji Belediye spor ile 13 Şubat Gençlik spor arasında oynanan maçın 41. Dakikasında Erz Enerji Belediye sporlu futbolcu Eren Akdağ, kendi lehlerine verdiği penaltının haksız olduğunu düşünüp topu dışarı atarak FAİR PLAY davranışı sergiledi..

FAIR-PLAY ÖRNEĞİ

35’er dakikalık iki bölümden oynanan karşılamanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Karşılaşmada ikinci yarının başlarında 41. dakikada yaşanan bir pozisyonda rakip takım oyuncusu aut çizgisinde pozisyonu uzaklaştırmaya çalışırken,  topun dışarı çıktığını görüp topu elle tutmasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi. Hakeme pozisyonun penaltı olmadığını, topun dışarı çıktığını söyleyen her iki takımın futbolcuları, hakemin kararını değiştiremedi. Daha sonra topun başına geçen Erz Enerji Belediye sporlu Eren Akdağ,  penaltı atışında topu bilerek dışarı attı. Eren’in bu hareketi sonrası takım arkadaşları ve rakip takım oyuncuları tarafından tebrik edildi. Maçın sonraki bölümünde ise her iki takımda birer gol bularak maç 1-1 berabere tamamlandı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Erz Enerji Belediye spor U14 Teknik Sorumlusu Yener Sabri Uludağ, Kulübümüzde her daim futbolcularımıza aşıladığımız bir şey var, oda iyi futbolcu olmanın yanında iyi insan olmak. O pozisyonda bizimle de göz göze geldi. Yanlış karardı. Bizce de penaltı yoktu, o nedenle Eren, çok güzel bir hareketle topu dışarı attı. Kendisini bu davranışından dolayı tebrik ediyorum dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler