Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteci yazar Halil İbrahim Özdemir’den imza günü

Gazeteci, Yazar ve Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir, kitaplarını okuyucuları için imzaladı.

Gazeteci, Yazar ve Türkiye

Erzincan Belediyesi Kültür Evi’nin yanında düzenlenen kitap tanıtımı ve imza programına vali Vekili Mehmet Emre Canpolat, 20. Dönem Milletvekili Naci Terzi, bazı kurum ve kuruluş müdürleriyle birlikte akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

Halil İbrahim Özdemir’in bu yıl yayınlanan “Bese, Çıtaları Yükselten Vali Recep Yazıcıoğlu, İçimizden geçen Irmak –Mustafa Kutlu ile Erzincan ve Zilzal” ismini taşıyan 4 yeni kitabını imzaladı. Ayrıca, önceki yıllarda yayınlanmış onlarca kitabının da sergilendiği imza töreninde konuşan 20. Dönem Erzincan Milletvekili Naci Terzi, Halil İbrahim Özdemir’in çalışmalarını gördükçe Erzincan adına mutlu olduğunu, Erzincan’ın Halil İbrahim Özdemir’e ihtiyacının bulunduğunu söyledi. Naci Terzi “Yazarımız Türkiye’nin ve Erzincan’ın meselelerini gündeme taşıyor. Yazdıkları ile şehrimizin geleceği için önemli katkılar sağlıyor. Onun bu çalışmalarından dolayı mutlu oluyoruz” diyerek kitaplarını imzalattı.

Daha sonra kitabını imzalatan Vali Vekili Mehmet Emre Canpolat, “Kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılması için yapılan çalışmalar çok önemlidir. Şehrimizin kültürüne katkılar sağlamak için daha çok birlikte olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. Aldığı Bese isimli roman için “En kısa süre içerisinde bu kitabı okuyacağım” dedi.

Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi’nin Erzincan’da ki üyelerinin de katılıp desteklerini sunduğu program, Halil İbrahim Özdemir’e ait kitapların sergilenmesi ve imzalanmasıyla son buldu.

Haberler