Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazze’deki katliama dikkat çekmek İçin motosikletle umut turunda yeni durak Erzincan oldu

Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve dünya genelinde barış çağrısı yapmak amacıyla motosikletle farkındalık turuna çıkan Hasan Cinçik, İstanbul Ayasofya’dan başlattığı yolculuğuna devam ediyor.

Gazze’de yaşanan insanlık dramına

Gazze’de yaşanan soykırıma sessiz kalmamak adına 2 ülke 20 şehir ve diyar diyar Gazze diyerek yola çıktığını belirten bir sivil toplum kurtuluşunda görevli olan 44 yaşındaki Hasan Cinçik’in durağı Erzincan oldu.

İstanbul Ayasofya’dan verdiği start ile yolculuğuna başlayan Cinçik, şuan Erzincan’dayım. Gittiğim her ilde insanlarımız ile buluşuyorum. Gazze’yi anlatıyorum. Gittiğim tüm illerde de büyük teveccüh görüyorum. İnşallah bundan sonrada planlanan güzergahımla yola devam edeceğim.

YÜZYILDA MODERN DÜNYADA ÇOK CİDDİ BİR SOYKIRIM VAR

Konuşmasında özellikle Gazze’de yaşanan soykırım dikkat çeken Cinçik; 21. Yüzyılda modern dünyada çok ciddi bir soykırım var. Bizler bu soykırıma hiçbir şekilde kayıtsız kalmayız, kalamadık. Halk oarak tarihin bize yüklediği bir misyon var ben de bu misyonu icra ediyorum. Kayıtsız kalamadığım su soykırımın sesini duyurmak anlamında motosikletim ile 2 ülke 20 şehir, bir umut ve diyar diyar bir farkındalık oluşturmak için yola çıktık. Gazze’de yaşanan soykırımı bir nebze olsun milletimize göstermek.

ŞEHİRLERDE ÇOK CİDDİ TEVECCÜH İLE KARŞILAŞTIM

Şu an Erzincan’dayım. Daha önceki şehirlerde çok ciddi teveccüh ile karşılaştım. Halkımız her daim olduğu gibi bugün de Gazzeli kardeşlerimizin yanında. İnşallah bundan sonraki güzergâhım Erzurum, Van, Ağrı ve Hakkâri olmak üzere Doğu ve Güneydoğu illerini ziyaret edip Irak üzerinden tekrardan Güneydoğu ve inşallah İstanbul’a geri dönüş yapmak istiyorum” dedi.

Haberler