Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hafızlığını tamamlayan hükümlüye Hafızlık Belgesi verildi

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Müftülüğü tarafından T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda konferans, konser ve Hafızlık ödül takdim programı düzenlendi.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri

Erzincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Manevi Rehberlik Birimi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, Cezaevi Savcısı Mehmet Tunahan Işık, Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Kurum Müdürü Nilüfer Tunçkılıç ve Erzincan İl Müftülüğü Musiki Ekibinin katılımıyla konferans, konser ve Hafızlık ödül takdim programı düzenlendi.

Cezaevi Vaizi İrfan Bayrak’ın sunumunu yaptığı program İstiklal Marşı ve Manevi Rehber Murat Seser’in Kur’an tilaveti ile başladı. Kurum Vaizi İrfan Bayrak programın başında Manevi Rehberlik Birimi faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Erzincan T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda şu ana kadar 7 hükümlünün hafızlığını tamamladığını ifade etti.

Cezaevi Savcısı Mehmet Tunahan Işık, günün anlam ve önemini ilgili bir konuşma yaptı.

Erzincan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu “Peygamberimiz ve şahsiyet inşası” konulu konuşmasında peygamberimizi anlamanın önemi, hayatımıza etkisi, onun şahsiyetleri inşa biçimi ve Kur’an hafızlığının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Erzincan İl Müftülüğü Musiki Ekibinin musiki dinletisi ile devam eden program, Erzincan İl Müftülüğünce hafızlığını tamamlayan hükümlüye Hafızlık Belgesi ve para ödülü Cezaevi Savcısı, İl Müftüsü ve Kurum Müdürü tarafından takdim edildi.

Haberler