Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Emniyet Müdürü Kurt; Bayram süresince tüm birimlerimiz 24 saat görev başında olacak

Kurban bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarımızın asayiş, trafik ve güvenlik tedbirleri yönünden daha huzurlu ve daha güvenli bir bayram geçirmeleri için personelimiz 24 saat görev başında olacaktır” dedi.

Kurban bayramı dolayısıyla yazılı

Kurt mesajında; Toplumları birleştiren, gerçek manada huzur, barış ve güven ortamını sağlayan unsur, milli birlik anlayışı içerisinde yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktadır. Güçlü olmanın en önemli şartı ise milletçe ortak hedefler doğrultusunda birleşebilmektir.

Kuşkusuz kestiğimiz kurbanlar insani duygularımızı derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.

Vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlamayı, toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarını ve özgürlük taleplerini hukukun dışına taşmadan karşılamayı, tarafsız görev anlayışı ile toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini almayı ve nihayet halkla bütünleşmiş bir hizmet anlayışını kendisine daima şiar edinmiş olan Erzincan Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarımızın asayiş, trafik ve güvenlik tedbirleri yönünden daha huzurlu ve daha güvenli bir bayram geçirmeleri için personelimiz 24 saat görev başında olacaktır.

İçerisinde bulunduğumuz Kurban Bayramı tatili sürecinde Bayram sevincinin acıya ve kedere dönüşmemesi, hiçbir üzücü trafik kazasının yaşanmaması, vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat etmeleri ve huzur içinde bir bayram geçirmeleri için gece gündüz çalışan emniyet görevlilerinin uyarılarına ve yönlendirmelerine destek olunmasını ve temel trafik kurallarına da harfiyen uyulmasını özellikle rica ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve emekli emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, bayramın iyiliklere, güzelliklere, mutluluklara vesile olması niyazıyla Erzincan’ımıza, Türkiye’mize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileklerimle Kurban Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.