Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Müdürü Demirci, Huzurevi’ni denetledi

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren 100. Yıl Atatürk Huzurevi’ni (YBRM) habersiz olarak denetledi.

Erzincan Aile ve Sosyal

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren 100. Yıl Atatürk Huzurevi’ne denetim gerçekleştirdi. Huzurevine haber vermeden giden İl Müdürü Demirci, yapılan bu denetimlerle yaşlılara yönelik olarak hizmet veren kuruluştaki eksikliklerin daha hızlı tespit edildiğini ve hizmet kalitesinin artırılmasının hedeflediğini belirtti.

Denetim sırasında kuruluşun fiziksel koşulları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detay mercek altına alındı.

Denetim ile 100. Yıl Atatürk Huzurevi’nin fiziksel şartları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detayın mercek altına alındığını ifade eden Demirci, ayrıca YBRM’ de gerçekleştirilen hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik olarak kurum personellerine gerekli eğitim ve rehberliklerin de aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Haberler