Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYC Sebahattin Karanlık İle Devam Dedi

İlim Yayma Cemiyet Erzincan Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlığa yeniden Sebahattin Karanlık seçildi.

İlim Yayma Cemiyet Erzincan

İlim Yayma Cemiyet Erzincan Şubesi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısında başkanlığa yeniden Sebahattin Karanlık seçildi. Erzincan İl Müftülüğü toplantı salonunda yapılan genel kurula İlim Yayma Cemiyeti Üyeleri Katıldı.

Erzincan İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Genel kurul Okunan Kur’an Tilaveti ve genel kurul üyeleri tarafından okunan istiklal marşı sonrasında divan oluşturuldu. Daha sonra faaliyet raporu, mali rapor ve denetim raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından yönetim organlarının seçimine geçildi. Genel kurul sonrasında mevcut başkan Sebahattin Karanlık yeniden başkanlığa seçildi. 

2 Yıllık görev süresini tamamlayan ve genel kurulda yeniden başkan seçilen Sebahattin Karanlık seçim sonrasında yaptığı kısa teşekkür konuşmasında; “bu tatil gününde buraya gelerek göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim dedi. Karanlık, yeni seçilen heyetin 2 yıl süre ile görev yapacağını belirterek, İnşallah bu süre içerisinde ilimize memleketimize gençlerimize ilim tahsil eden kişilere ilim Yayma Cemiyeti olarak biliyorsunuz ilim yayma cemiyeti ilimin yayılması konusunda hayırlı çalışmalarımız devam edecek.

Bizlerin seçilmesinde verdiğiniz destek için özellikle teşekkür ederim diyen Karanlık, 1951 yılında kurulan ilim Yayma Cemiyeti o günden bu günümüze kadar hiçbir siyasi partiye yaslanmadan ilişki kurmadan geçen 70 yıllık süre içerisinde tamamen ilim ile uğraşan gençlerin ellerinden tutmuş Ülkemizin çeşitli bölgelerinde yurtlar yaparak ilim tahsil eden gençlerimizin barınmalarına yardımcı olmuştur..

1951 yılından günümüze kadar bu güzel ve kutsal görevi yerine getirildi. Bugünden itibaren bizlerde bu görevi daha ilerilere taşımak için elimizden geleni yapmak ve bizden sonra geleceklere en iyi şekilde teslim etmek” dedi.

Başkan Sebahattin Karanlık konuşmasında, şubenin çalışmaları ve Erzincan’da hizmet veren öğrenci yurduyla ilgili yürütülen hizmetler hakkında da detaylı açıklamalarda bulundu.

Yönetim Kurulu(Asıl)

Başkan: Sebahattin Karanlık

Başkan Yrd. Volkan Burak Mumcu

Mahmut Yılmaz

Murat Demir

Mehmet Rufai Yağcıoğlu

Sinan Şengül

Mehmet Arabacı

Haber: Hasan Çakmak

Haberler