Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kabus Sona Erdi

3. Lig 3. Gurup mücadele eden 24 Erzincan spor 29. Hafta maçında küme düşme hattında bulunan Fatsa Belediye Sporu Deplasman da 1-0 mağlup etti.

3. Lig 3. Gurup

3. Lig 3. Gurup mücadele eden 24 Erzincan spor 29. Hafta maçında küme düşme hattında bulunan Fatsa Belediye Sporu Deplasman da 1-0 mağlup etti. Deplasmanda tek galibiyetini 5. Hafta maçında Kocaeli spora karşı alan 24 Erzincan spor 24 haftalık Deplasman kâbusundan kurtulmuş oldu.

24 Erzincan spor Fatsa’dan Mutlu dönüyor. Her sezon şampiyonluk parolası ile lige başlayan fakat bekleneni veremeyen 24 Erzincan spor son iki haftada aldığı galibiyet ve 6 puan ile birlikte tamamen rahatladı.

29. Hafta maçında hafta içi Deplasman da oynadığı Fatsa Belediye sporu 1-0 mağlup eden 24 Erzincan spor Deplasmanda oynadığı 14 maçta 3 beraberlik ve 2 galibiyet ile sadece 9 puan toplayabildi.

Küme düşme hattında bulunan Fatsa Belediye spor ile Fatsa İlçe Stadyumunda karşılaşan 24 Erzincan spor ilk dakikalarda temkinli başladığı mücadeleye ilerleyen dakikalar da iyi mücadele ederek devreyi 0-0 kapadı.

İkinci yarıya oldukça hızlı başlayan 24 Erzincan Spor ikinci yarının hemen başında 49. Dakika da son haftaların golcü oyuncusu Hakan Yılmaz ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ikinci gol için atak yapan 24 Erzincan spor ev sahibi takım Fatsa Belediye spora pozisyon vermezken yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen 24 Erzincan spor mücadeleden 1-0 galip ayrılarak 24 hafta sonra Deplasman da gelen galibiyet ve aldığı 3 puan ile birlikte topladığı 38 puan ile 8. Sıraya yerleşti.

24 Erzincan spor 30. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde alt sıralarda yer alan Gölcük sporu konuk edecek.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler