Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçan İnekler Sahibine Ecel Teri Döktürdüler

Erzincan merkeze bağlı Beş saray Köyünde gübrelerinin içine saplanan 6 inek, AFAD ekipleri ve köylüler tarafından iş makineleri ile saatler süren çalışmanın ardından kurtarılan inekler mal sahibine teslim edildi.

Erzincan merkeze bağlı Beş

Erzincan’da ıslak hayvan gübresi ne giren 6 ineği Erzincan belediyesi itfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri ile köylülerin de yardımıyla kurtarıldı. İki saatten fazla süren uğraşın ardından kepçe yardımıyla kurtarılan inekler mal sahibine rahat bir nefes aldırdı

Köyde hayvancılıkla uğraşan Yaşar Kaya kendisine ait büyükbaş hayvanları başka bir köye götürmek için kamyona yüklemek istedi. Bu sırada sürüden ayrılan 6 inek kaçarak yakında bulunan gübre yığına saplandı. Köylülerin yardımıyla inekleri çıkarmayı başaramayan Kaya durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri yaklaşık iki saat süren çalışma sonucu iş makineleri yardımı ile bulundukları yerden çıkardı. 

Uzun uğraşlar neticesinde kurtarılan hayvanlar mal sahibine rahat bir nefes aldırırken Mal sahibi Kaya yeniden ineklerine kavuşmanın sevincini yaşadı.

Haberler