Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayıp Yüzbaşı Ölü Bulundu

Erzincan'da iki gün önce kayıp olduğu bildirilen ve yapılan aramalara rağmen kendisine ulaşılamayan Yüzbaşı Mehmet Derviş Alaş'ın (34) cansız bedeni bir halı sahanın kalorifer dairesinde bulundu.

Erzincan'da iki gün önce

Erzincan’da iki gündür kendisine ulaşılamadığı için emniyete kayıp olarak bildirilen 59’ncu Topçu Tugayı’nda görevli Yüzbaşı Mehmet Derviş Alaş’ın cansız bedeni bir halı sahanın kalorifer dairesinde bulundu. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen askeri personel bir halı sahanın kazan dairesinde kafasına dayadığı beylik tabancası ile intihar ettiği öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından polis ekipleri ve savcılık olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Olay dün akşam saat 22.00 sıralarında Demirkent Mahallesi’ndeki bir halı saha da meydana geldi. Kazan dairesine giren görevliler bir erkek cesedi ile karşılaşınca durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede iki gündür kendisinden haber alınamayan 59’ncu Topçu Tugayı’nda görevli Yüzbaşı Mehmet Derviş Alaş’a (34) ait olduğunu tespit etti. Kazan dairesi çevresinde geniş güvenlik önlemi alınmasının ardından olay yeri ekipleri ve nöbetçi savcı tarafından inceleme başlatıldı. Haberi alan yüzbaşının arkadaşları olay yerinde gözyaşlarına hâkim olamazken, bu sırada bir kaç metre uzaklıkta bulunan halı sahada gençlerin top oynamaları dikkatlerden kaçmadı. Yapılan ilk incelemenin ardından cenaze Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bir süredir Erzincan’da görevli olan evli ve iki çocuk babası Mehmet Derviş Alaş’ın daha önce psikolojik tedavi gördüğü, askeri bir görev için iki hafta sonra Amerika’ya gideceği öğrenildi. İki gün önce evinden ayrılan ve haber alınamayan Yüzbaşı Mehmet Derviş A. için eşinin kayıp ihbarında bulunduğu kaydedildi.

Savcılık tarafından yapılan incelemeler sonrasında ceset otopsi için ambulansla hastane morguna kaldırılarak kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

Haberler