Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenthaber24’e Önemli Ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ile birlikte Erzincan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Aylık gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı ziyaret ettiler.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ile birlikte Erzincan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Aylık gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı ziyaret ettiler.

Erzincan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Aylık gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak tarafında karşılanan AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.

31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, belediye çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “ Gazetecilik mesleği, oldukça zor ve özveri isteyen bir meslek, sizler ilimiz de bu işe gönül vermiş ve bu işin gerekliliklerini son derece dikkatle yerine getiren basın mensuplarısınız. Yerel basının önemini çok iyi biliyoruz. Elimizden geldiği kadar her zaman basının yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızın yoğunluğu nedeniyle her ne kadar ziyaretlerinizi geciktirsem de haberlerinizi yakından takip ediyorum. Bizim dışarıdaki gözümüz kulağımızsınız. Nerede bir eksiklik ve yanlışlık varsa bizleri yönlendirmeniz noktasında sizlerden gelecek her türlü bilgiye açığız dedi.

2014 Yerel seçimlerinde 24 Ayar Erzincan olarak 24 proje ile geldiklerini tüm projelerini de hayata geçirdiklerini belirten Başkan Başsoy, Allah nasip ederse bu bizim ikinci başkanlık dönemimiz olacak bizlerde bundan dolayı projelerimizi ikiye katladık yani 48 proje ile hemşerilerimizin huzuruna çıkacak projelerimizi tek, tek anlatacağız. Tabi ki burada sizlerden de yardım isteyeceğiz. Tüm Çalışmalarımız Erzincan İçin Erzincan her şeyin en güzelini hak ediyor dedi.

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ise gecikmiş bir ziyarette olsa buradayız. Sizler bizlerin sesi kulağısınız. Erzincanlı hemşerilerimiz bizlere Erzincan’a hizmet etmemiz için oy verdiler bizlerde boş durmayacak ilimiz için yapılması gereken ne ise yapacağız, bunun için buradayız.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerini de değerlendiren Çakır, “Bizlerde bir yerel seçime gidiyoruz. Artık bizler de sahaya çıkacağız. Hem belediye başkanlarımızın seçilmesi noktasında hem de seçildikten sonra Erzincan’ımızda hizmetin devamı noktasında elimizden gelen gayreti yapacağız. Erzincan büyük bir kalkınma ve dönüşüm yaşadı. İnşallah yeni projeler ile birlikte Erzincan ilimizin yanında ilçe ve köylerimize de hizmet ağımız artarak devam edecek. Daha güzel projeler hayata girecek. Bu dönemin de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Erzincan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Aylık gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak; “Erzincan’a çok güzel hizmetler getirdiniz. Yeni dönemde de yeni projelerle geldiğinizi biliyoruz. Seçim ilimiz için Ülkemiz için inşallah hayırlı olur. Çalışmalarınız da başarılar diliyorum dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler