Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Legal Online Veri Tabanı Sözleşmesi yenilendi

Erzincan Barosu ile Legal Yayıncılık arasında yapılan anlaşma neticesinde Legal Online Kütüphane ve Online İçtihat & Mevzuat programı, ücretsiz olarak avukatların ve stajyer avukatların kullanımına tekrardan sunuldu.

Erzincan Barosu ile Legal

Konu ile ilgili bilgi veren Erzincan Barosu başkanı Av. Adem Aktürk; Baromuz üyesi avukat ve stajyer meslektaşlarımız için çok faydalı olduğunu düşündüğümüz, Legal Online Veri Tabanı Sözleşmesi yenilendi

Yaptığımız işbirliği neticesinde Legal Online Veritabanı (içtihat, mevzuat, kitap, makale, dilekçe ve sair içerik)  02.09.2024~02.09.2025 tarihleri arası, Avukatlarımız ve Stajyer Avukatlarımızın kullanımına ücretsiz olarak tekrardan sunulmuştur.

Meslektaşlarımız legal online veri tabanına, mail adreslerine gelecek olan kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Mail, spam ya da gereksiz klasörüne gelebilir, programa aşağıdaki linkten giriş sağlayabilirsiniz;

 https://legalonline.com.tr/erzincanbarosu/

Legalbank Kullanım Kılavuzu: https://legalonline.com.tr/klavuz-legalbank.pdf

Online Kütüphane Kullanım Kılavuzu: https://legalonline.com.tr/klavuz-online-kutuphane.pdf

Erzincan Barosu; gerek İlimizde gerekse Ülke çapında tanınma ve yüksek saygınlığa ulaşmış, örnek Baro olmuş; her noktada temsil edilen, proje üreten, farkındalık yaratan, sosyal sorumluluk işlerinin içinde yer alan, mali yapısı güçlü, aktifleri artmış ve çok daha katılımcı bir kamu meslek kuruluşu haline gelmiştir.

ERZİNCAN BAROSU MENSUBU OLMAK AYRICALIKTIR

Bugüne kadar yerine getirdiğimiz titiz çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.

İyi günlerde kullanmanız dileklerimizle, meslek hayatınızda başarılar dileriz” dedi.

Haberler