Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lezzetin “Öncü”sü yeni şubesini Erzincan’da açtı

Özel lezzeti ile Türkiye genelinde yemek sektöründe hizmet veren İskenderun usulü soslu dürüm öncü Döner 243’ncü şubesi Erzincan Merkez Ordu Caddesi üzerinde görkemli bir açılış ile hizmete girdi.

Özel lezzeti ile Türkiye

Açılışa Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun AK Parti il başkanı Alpay Kabadayı, MHP il başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Öncü Döner genel müdürü Yunus Köse, bölge müdürü Hakan Yavuz, çok sayıda esnaf ve davetliler katıldı.

Yapılan duanın ardından törende konuşan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek; Erzincan’ımıza yatırım yapmaları dolayısıyla teşekkür etti. Çok güzel bir işletme olduğunu da ifade eden başkan Aksun, Marka işletme Erzincan’ımıza hayırlı olsun, işletme sahiplerine de bol kazançlar diliyorum” dedi.

Açılışın ardından işletme ile ilgili bilgi veren Öncü Döner Genel Müdürü Yunus Köse; Bugün Erzincan’da önce döner markanın 243’ncü şubesini açmış bulunuyoruz. İnsanlarımız bayağı bir talep gösterdi. Çok memnuniyet duyduk bu durumdan. Öncü döner gittiği her bölgede bölgenin istihdamına destek sağlamaktadır. Binlerce kişiyi istihdam ediyoruz. Kullandığımız ürünlerin tamamı bulunduğu bölgelere yani Erzincan’ımızdan tedarik ediyoruz.  Erzincan et dönerinin ne kadar çok meşhur olduğunu biliyoruz. Tavuk döner Hatay usulü bir konsept. Bu konsepti Erzincan’ımıza getirdik. Talep artırımına da gideceğiz” dedi.

Bugünkü açılışa özel bir alana bir bedava kampanyamız çok yoğun ilgi gördü. Biz istedik ki bu özel lezzeti herkes tatsın. Farklı ve özel günlerde de böyle değişik kampanyalarımız elbette olacak. Erzincan’da böyle bir katkı sağlamaktan onur duyuyoruz, mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimizin bu lezzetten vazgeçemeyecekleri garantisi veriyoruz. Katılım sağlayan yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Erzincan’ımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Açılışa özel bir alana bir bedava kampanyasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, tattıkları lezzetin harika olduğunu sıklıkla lezzeti tatmaya devam edeceklerini belirttiler. İşletmeye hayırlı olması dileklerini de ileten vatandaşlar, bu lezzetin Erzincan’a getiren işletme sahiplerine da teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Haberler