Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mağdur Ediliyorlar

Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik, Şeker fabrikası üreticilere gerekli ödemeyi gününde ve zamanın da yapmasını kendilerinden talep ediyoruz

Ziraat Odası Başkanı Tamer

Şeker fabrikası pancar üreticisine 21 Şubat 2019 tarihinde ödeyeceği pancar parasını Mart ayının 6’sı gibi bir tarihe ertelemesinden dolayı üreticinin mağdur olduğunu ifade eden Ziraat Odası Başkanı Tamer Geyik,  “karşılıklı iyi niyet çerçevesinde biz her zaman varız” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Geyik açıklamasın da; “Erzincan Şeker fabrikası pancar parasının üreticilere 21 Şubat 2019 tarihinde ödeyeceğini beyan etmişlerdi ama daha sonra akabinde bunun Martın 6’sı gibi ödeneceği mesaj yolu ile üreticilerimize ilettiler. Tabi burada üreticilerimiz kendilerini 21’inde alacaklarını hesaplayarak gerekli yerlere ödemelerinin sözünü verdiler. Yani şeker fabrikası da bunu 21 ‘inde ödeyeceğini söyledi ama şuan ayın 6’sı gibi söylediler.

Burada üreticilerimizin kayıpları söz konusudur. Ben buradan şeker fabrikası yöneticilerine vermiş olduğu sözlerin arkalarında durmalarını talep ediyorum. Çünkü biz şunu söyledik, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde biz her zaman varız. Pancarımızı ekeriz, pancarımızı en iyi şekilde de teslim ederiz. Ama her seferinde bir başka sorunla, bir başka nedenle şeker fabrikası üreticilerimizin karşısına çıkacaksa bizde bunun karşısında oluruz. Kanunu bütün haklarımızı da kullanırız.

Biz üreticilerimizin ziraat odası olarak her zaman yanındayız. Onların haklarını korumaktan da yükümlüyüz. Şeker fabrikası da gerekli ödemeyi gününde ve zamanın da yapmasını kendilerinden talep ediyoruz” dedi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler