Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mağlup Olduk

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden 24 Erzincan spor ligin 19. Haftasında Deplasmanda karşılaştığı Serik Spora 74. Dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup olarak PLAY-OFF’ a kalma durumunu da zora soktu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden 24 Erzincan spor ligin 19. Haftasında Deplasmanda karşılaştığı Serik Spora 74. Dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup olarak PLAY-OFF’ a kalma durumunu da zora soktu.

Şampiyonluk yarışından tamamen kopan ve lider Bayburt Sporun 22 puan gerisinde 10. Sırada bulunan 24 Erzincan Spor gurubun iddialı takımlarından Serik Spora 1-0 mağlup oldu.

Yeni transferleri ile PLAY-OFF mücadelesi yarışında ben de varım diyerek ikinci yarıya istekli başlayan ve ilk maçında sahasında Buca Sporu 2-0 mağlup eden 24 Erzincan Spor ligin 19. Haftasında Deplasmanda karşılaştığı Serik Spora mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligin 5. Haftasında Deplasmanda Kocaeli Sporu 2-1 mağlup eden 24 Erzincan sporun 19 hafta sonunda Deplasmanda aldığı tek galibiyet bu olurken Deplasman Fobisi devam eden 24 Erzincan spor Serik spora karşı aldığı 1-0 lık sonuçla mağlubiyet serisini sürdürdü.

Serik İsmail Ogan stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısında iyi mücadele eden ve kanatlardan geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalışan 24 Erzincan spor 45 dakika sonunda gol bulamayınca soyunma odasına 0-0 girdi.

İkinci yarıda daha atak oyun sergileyen Serik Spor PLAY-OFF  dan kopmamak adına geliştirdiği ataklardan mücadelenin 74. Dakikasında   Sinan Kalaycı ile bulduğu gol ,ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik golünü bulmak için atak yapan 24 Erzincan spor kayda değer pozisyon bulamazken Serik spor ikinci golü bulamayınca mücadele Serik spor Sinan Kalaycı ile bulduğu gol ile mücadeleyi 1-0 kazanarak gurupta 3. Sırada ki yerini korurken 19. Hafta sonunda 23 puan ile 10. Sırada bulunan Erzincan spor PLAY-OFF’ a kalmasını da zora soktu..

24 Erzincan spor ligin 20. Haftasında kendi saha ve seyircisinin önünde 22 puana sahip 13. Sırada bulunan Bağcılar sporu konuk edecek.

Haberler