Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahalle muhtarından örnek davranış

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Erzincan İzzetpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yeter bir ilke daha imza atarak başarılı minik öğrencileri ödüllendirdi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının

Anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirdikleri etkinlik ile bir ilke imza atan İzzetpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yeter, hediye dağıtımının ardından tüm öğrencilere iyi tatil dileklerini iletti.

Eğitim öğretimin çok önemli olduğunu belirten Yeter, İzzetpaşa Mahallesi muhtarı olarak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinden gelen ekiplerimiz ile birlikte öğrencilerimize okul bahçesinde sürpriz yaptık. Evde anne ve babasının sözünü dinleyen, çevresini temiz tutan ve karnesi çok iyi olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıttık.

İnşallah bu çalışmamızı ileriki yıllarda diğer muhtarlıklara da örnek olması ve geliştirilerek devam etmesini istiyoruz. Bugün burada Kardelen Anaokulu ile ilkokul 1-2-3 ve 4’ncü sınıf öğrencilerimiz ödüllendirdik. Mahallemizde ki öğrencilerimiz başarılı oldukça bizlerde ödüllendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Hediyelerine kavuşan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, öğrenci aileleri ve mahalle sakinleri uygulamadan dolayı Mahalle muhtarı Mehmet Yeter ve Emniyet personellerine teşekkür ettiler.