Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Erzincan İl Teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılım ile il teşkilatı binasında yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl

İl Teşkilatı binasında yapılan bayramlaşma programına Erzincan MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İlçe Belediye başkanları, Önceki dönem Milletvekili adayı Türk Hukuk Enstitüsü başkanı Yavuz Aksu, Merkez İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları başkanı, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Belde belediye başkaları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Merkez İlçe başkanı Av. Mustafa Erdem Çakırbay, İlçe Belediye başkanları, Belde belediye başkanları ve Ülkü Ocakları başkanı Av. Burak Serhat İşbar, kısa birer konuşma yaparak katılımcıların kurban bayramlarını kutladılar. Ardından konuşmasını yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kurban bayramının Türk dünyasına, Türk İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasına başladı.

Başkan Aksun konuşmasının devamında;   Erzincan’da dokuz ışığı temsilen 9 belediyemizin varlığı elbette ülkücü camiayı 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimde sevindirmiştir. Yapılması gereken bundan sonra bu iradenin taşınabilir olması, bir sonraki seçimlere, önümüzdeki genel seçime ve yerel seçimlere kadar hakikaten verilen krediyi doğru kullanarak inşallah yönetiyor olmamız gerekiyor. Bunu yönettiğimizde Erzincanlının duymuş olduğu bu güven devam edeceği kanaatindeyim. Erzincan Allah razı olsun. Yaklaşık otuz yıldır yerelde iktidarı bize teslim ederek geldi. İnşallah bundan sonra da yerelde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve Erzincan’ımız da teslim etmeye devam edecektir. Yeter ki biz verilen krediyi doğru kullanalım diyorum” ifadelerine yer verdi.

MHP Erzincan İl Teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Ardından Konuşmasını yapan MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan; Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programında böylesine güzel bir tabloyla, belediye başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, sendikalarımızla, hep birlikte beraber bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi geçmişten bugüne, kurulduğu günden bugüne birçok badirelerle mücadele etti. Birçok karşısında engeller çıkarılmaya çalışıldı. Hepsinin üstesinden geldi. Tıpkı Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne, cumhuriyetimizin, ülkemizin kıymetli topraklarında oynanmak istenen oyunlar, terör örgütleriyle, darbelerle, kurulduğu günden bugüne birçok mücadele verdi. Ve bugünlere çok büyük bedeller ödenerek gelindi. Yine aynı şekilde paralel olarak da Milliyetçi Hareket Partisi de Türkiye’nin emniyet sibobu olarak, sigortası olarak bugünlere verdiği mücadelelerle, büyük mücadelelerle bugünlere geldi. Ve yine Erzincan’da çok şükür geçmiş olduğumuz seçimlerde netice alarak Erzincan halkının göstermiş olduğu teveccüh ile MHP belediyeciliği seçildi. Ve bunun sorumluluğunun, bunun ne demek olduğunun bilincinde olarak Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi ve kadroları olarak bunun sorumluluğunu farkında olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tıpkı Genel Başkanımızın dediği gibi ayaklarınız yerden kesilmemek kaydıyla yıldızlara ulaşabilmelisiniz Şiarını benimseyerek netice alarak başarımızın bilincinde olarak ve bunu şımarıklığa dönüştürmeden bunun sorumluluğu altında vatandaşlarımıza, şehrimize hizmet edebilme gayreti içerisinde olacağız. Ve bu dönemi MHP belediyeciliğini bütün vatandaşlarımıza iyi ki MHP belediyeciliği anlayışını göstereceğiz. Bunu da hep birlikte belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla birlikte sağlayacağız. Yine Milliyetçi Hareket Partisi olarak her an seçim olabilir gibi her zaman seçime hazırlıklı mıyız gibi hareket ediyoruz. Ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarıyla birlikte Seçimlerin yarın olacakmış gibi kadrolarıyla beraber hazırız. Ve bunun da hazırlıklı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Geçmişten bugüne dediğim gibi Milliyetçi Hareket Partisi birçok figüranların oyunlarıyla karşı karşıya kaldığı Milliyetçi Hareket Partisi birçok dışta ve içte mihraplarla mücadele etti etmeye devam edecektir. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bayramınızı tekrardan tebrik ediyorum” dedi.

MHP Erzincan İl Teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi
MHP Erzincan İl Teşkilatında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi