Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman Ankara’da bakanlık ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, İl Başkanı Çetin Özyurt ile birlikte Ankara gündemine Erzincan’ı taşımaya devam ediyor.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Milletvekili Karaman ve Başkan Özyurt ziyaretleri kapsamında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretlerine ilişkin olarak konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman: ” İl Başkanımız Çetin Özyurt ile birlikte; İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya beyefendiyi Makamında ziyaret ettik.  Erzincan’da planlanan ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretlerinde istişare de bulundukları konular ile ilgili de bilgi veren milletvekili Karaman; İl Afad müdürlüğü, İl Afad Müdürlüğüne personel ihtiyacının giderilmesi, araç ihtiyacı konusu, Arama- Kurtarma malzeme ve ekipman ihtiyacı, erken uyarı ve acil müdahale sistemi projesi taleplerini ilettiklerini söyledi.

Ayrıca, 2024 yılı yatırım programının revize edilmesi: Tercan ilçesi Konarlı köyü, Refahiye ilçesi Kersen köyü, İliç ilçesi Küçükarmutlu köylerinde toplam 6 konut ve 6 ahırın E.Y.Y. (Evini Yapana Yardım) yöntemiyle yapımının programa dahil edilmesi hususu, AFAD lojistik depo yapım işi (96’lık depo): 2024 yılı yatırım programına alınan ikinci lojistik depo yapımı işi konusu, İl Emniyet Müdürlüğü ile yapımında artık sonuna gelinen İl Emniyet Hizmet binası konularında destek istedik” dedi.

Haberler