Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve AK Parti İl Başkanı Alpay Kabadayı, Merkez Mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen 1’nci istişare ve değerlendirme toplantısında, mahalle muhtarlarıyla vatandaşların beklenti ve ihtiyaçları ele alındı.

Toplantıda, mahallelerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde durulurken, vatandaşların taleplerinin karşılanması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Karaman ve İl Başkanı Kabadayı, muhtarların görüş ve önerilerini dinleyerek, mahallelerin daha yaşanabilir hale getirilmesi için gerekli adımların atılacağını belirttiler.

Toplantı sonunda, merkez mahalle muhtarları, vatandaşların sorunlarının çözümüne yönelik gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve il başkanı Alpay Kabadayıya teşekkür ettiler

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Alpay Kabadayı ile birlikte; Merkez Mahalle muhtarlarımız ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Mahalle muhtarlarımız ile yaptığımız her buluşma, mahallelerdeki vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçlarını daha yakından anlamamızı sağlıyor. Mahalle muhtarımız; halkımızın teveccühüyle seçilen, mahalle sakinlerinin kalbinde yer alan, yaşı ne olursa olsun mahalledeki herkesin sorunlarıyla dertlenen ve çözüm üretmeye çalışan, resmi daireler nezdinde halkın eli kulağı olan güvenilir ve saygın bir insandır. İl Başkanımız ile birlikte Erzincan Milletvekili olarak Mahallelerimizin refahı ve mutluluğu için muhtarlarımızın yanındayız ve onlarla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haberler