Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Modifiye araç tutkunları Erzincan’da bir araya geldi

Erzincan’da düzenlenen etkinlikte modifiye araçlar sergilendi. Etkinliğe 850’yi aşkın modifiyeli araç ve sahipleri katıldı.

Erzincan’da düzenlenen etkinlikte modifiye

Ekşisu otopark alanında Erzincan Modifiye araç tutkunlarınca düzenlenen Modiyefiye Araç Fuarı” etkinliğine 850’yi aşkın modifiyeli araç ve sahipleri katıldı.

Gün boyu devam eden yarışmalarda dereceye giren araç sahiplerine kupa ve plaket verildi. Yarışmalarda araç ve modifiye tutkunları ile aileler araçlarla fotoğraf çektirdi.

Erzincan modifiye araçlar istigram yöneticisi ve aynı zamanda fuarı düzenleyen Başkanı Şükrü Kılıç, yaptığı açıklamada, yaklaşık 13 ilden 850 modifiye araç ve sahiplerinin bir araya geldiğini söyledi.

Türkiye Avrupa araçlar içerisindeki güzellik birincisi ve basıklık birincisi olan araç oldukça fazla ilgi gördü. Araç sahibi Resul Demiroglu gördüğü ilgiden dolayı çok memnun olduklarını Türkiye’nin hangi bölgesine giderlerse orada büyük ilgi gördüklerini söyledi. Erzincan’daki ilgiye de ayrıca teşekkür eden Demiroğlu madalya ve kupalarla görüntü verdi.

Haberler