Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O Endişenin İçinizi Kemirmesine İzin Vermeyin

Erzincan Yeni hayat Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Hülya Akpunar, Kanser hastasıysanız, sürekli bunu düşünüp o endişenin içinizi kemirmesine izin vermeyin, eğer değilseniz de önleminizi alın dedi.

Erzincan Yeni hayat Kanserle

Kanser haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler yaparak kanser hastalıklarına vurgu yapan Erzincan Yeni hayat Kanserle Mücadele Derneği  Başkanı Hülya Akpunar, Kanser hastasıysanız, sürekli bunu düşünüp o endişenin içinizi kemirmesine izin vermeyin, eğer değilseniz de önleminizi alın dedi.

Kanserle mücadele eden insanlarımızın yaşama sevincini güçlendiren ve toplumumuzun da bu hastalığın farkına varabileceği etkinliklerde bulunduklarını belirten Erzincan Yeni hayat Kanserle Mücadele Derneği  Başkanı Hülya Akpunar; “Bu farkındalığı yaşayan değerli Eğitimci yazarımız Hamdi Ülker’e misafir olduk. Sonrasında bilinçlendirme toplantıları yapıp çeşitli hastane ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

Erzincan Yeni hayat Kanserle Mücadele Derneği  Başkanı Hülya Akpunar, radyo programına bağlanıp hasta ve hasta yakınlarının sesi olduklarını da belirterek,  ayrıca çeşitli TV basın da yer aldık, son olarak da 1-7 Nisan Kanser haftasının vesilesiyle bilinçlendirme kahvaltısını organize ettik dedi.

Erzincan Yeni hayat Kanserle Mücadele Derneği  Başkanı Hülya Akpunar düzenlediğimiz kahvaltı programımızda bizleri yalnız bırakmayan Erzincan Belediye Başkanımız Bekir Aksun’a İl Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Encümen Üyemize, Ketem hemşirelerimize, Kanser hastalarımız ve yakınlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler