Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul Öncesi “Eğitim Farkındalık Etkinlikleri” düzenledi

Okul öncesi eğitimin çocuğun gelişimindeki kritik rolüne dikkat çekmek amacıyla “Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şubesi koordinesinde Okul Öncesi Eğitim Farkındalık Etkinlikleri” düzenledi.

Okul öncesi eğitimin çocuğun

Erzincan Dört yol Cumhuriyet Meydan’ında gerçekleştirilen etkinlikte çocukların ve ailelerinin keyifli vakit geçirdiği aktiviteler yer aldı.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan, toplumun okul öncesi eğitime yönelik farkındalığını artırmayı ve aile-çocuk-okul işbirliğini güçlendirmeyi hedefleyen etkinlik, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Stantlarda masal anlatımları, çocuk şarkıları, yüz boyama akıl ve zeka oyunları, pastel ve kuru boya boyama ve ailelerle geleneksel çocuk oyunları aktivitelerinin yer aldığı etkinlikte çocuklara sürpriz hediyeler de dağıtıldı. Ailelere yönelik çocukların gelişim süreçlerine katkıda bulunacak eğitici ve bilgilendirici programlara da yer verilen “Okul Öncesi Eğitim Farkındalık Etkinlikleri”nde, velilerin öğrencilerin eğitimi konusundaki farkındalıklarını artırmak amaçlandı.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda; Çok eğlenceli ve bilgilendirici şenlik havasında bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere ve katılımcılara Milli Eğitim ailesi adına teşekkür ederiz” denildi.

Haberler