Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rafting yaparak hem serinledi, hem de eğlendiler

Malatya’dan gelen arama kurtarma ekipleri, ACAR ekibi ile birlikte Karasu Nehri’nde rafting yaparak serinledi. Etkinlikte katılımcılara teknik bilgiler verildi ve yaklaşık 10 kilometrelik parkurda rafting yapıldı.

Malatya'dan gelen arama kurtarma

Erzincan’da düzenlenen rafting etkinliği, sıcak havalarda doğa tutkunlarını bir araya getirdi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi EBYÜ ACAR Gençlik Kulübü ekip lideri Ferhat Kılıçlı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek doğa tutkunlarını Erzincan’a davet etti.

Erzincan’da Karasu nehrinde düzenlenen etkinlikte Malatya’dan gelen arama kurtarma ekipleri ile Erzincan’dan ACAR arama kurtarma ekibi, kavurucu sıcakta rafting yaparak serinlediler.

Rafting öncesinde etkinliğe katılan ekiplere organizasyon rehberleri Mahmut Alkan tarafından raftinge dair bilgilendirme yapıldı.

Erzincan’ın Kemah ilçesi yolu üzerinde nehrin kıyısında yelekler ve kasklarını giyen katılımcılar, organizasyon rehberlerinden kısa süreli teknik bilgileri alarak gruplar halinde botlara bindiler. Yaklaşık 10 kilometrelik parkurda rafting yapan katılımcılar, hem suda yüzüp serinledi hem de unutulmaz bir gün geçirdiler. Fırat’ın kolu olan Karasu Nehri, özellikle doğa sporlarının cazibe merkezine dönüşüp, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat Canpolat’a organizasyonun düzenlenmesindeki katkılarından ötürü teşekkür eden EBYÜ ACAR Gençlik Kulübü ekip lideri Ferhat Kılıçlı, doğa tutkunlarını Erzincan’a davet etti.

Haberler