Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül; “Bayram nedeniyle yollara çıkan herkesin trafik kurallarına uymalarını istiyorum”

Kurban Bayramı dolayısıyla bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül; bayramda çocukları sevindirelim, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edelim” dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir

Partililer ile bir araya gelen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül önemli mesajlar verdi.

TRAFİK KURALLARINA UYALIM, CANLAR YANMASIN, OCAKLAR SÖNMESİN

Bütün yurttaşlarımın mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Bu Bayramın huzur içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Bayram nedeniyle yollara çıkan herkesin trafik kurallarına uymalarını istiyorum. Trafik kazaları nedeniyle canlar kaybediyoruz, sakat kalanlar oluyor, bir saat sonra gidelim aman dikkat edelim. Benim hatırım için, kendi çocuğunuzun hatırı için, ailenizin mutluluğu için trafik kurallara uyun, aşırı hız yapmayın ve iyi bir bayram geçirin.

YAŞLILARIMIZI UNUTMAYALIM

Bayramlarda çocuklar neşelenir, yaşlılar hislenir. Çocukları sevindirelim. Yaşlılarımızı unutmayalım. Başta kendi aile büyüklerimiz olmak üzere, gözleri yolda, kulakları kapı zilinde, telefon zilinde olan tüm yaşlıları sevindirelim, onları mutlu edelim.

BAYRAMLAR BARIŞMA ZAMANIDIR

Kırgınlıkları, dargınlıkları bir yana bırakalım, dünyada herkese yer var. Birbirimize tahammül gösterelim ve kimseyi yargılamayalım, sevgi ve hoşgörüyle kucaklayalım.

CİDDİ EKONOMİK SORUNLARIMIZ VAR

 

Halkımızın büyük çoğunluğu geçim sıkıntısı içinde yaşıyor. İşsizlik ve yoksulluk evlerde huzur bırakmadı. Özellikle emeklilerimiz çok zor durumdalar, buna bir çözüm bulmamız lazım. Enflasyonla mücadele etmemiz lazım. Üretime dayalı bir ekonomi modeline geçmemiz lazım. Sorunlarımızı çözmek için, ekonomik milliyetçilik yapmamız lazım. Tarlada fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim, devlette liyakat ve adaletten yana olmamız lazım.

BAYRAM SÜRESİNCE CAN ERZİNCAN’DA OLACAĞIM

Bayram namazını Terzibaba Camisinde kılacağım. Erzincan merkezinde, ilçe ve köylerinde hemşerilerimle bayramlaşacağım. Kurban Bayramının can Erzincan’ımız için, ülkemiz için, İslam alemi ve insanlık için kardeşlik ve dayanışmaya vesile olmasını Allah’ımdan niyaz ediyorum.  Sevdiklerinizle, ailelerinizle huzur dolu, sevgi dolu, muhabbet dolu bir bayram geçirmenizi diliyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum”