Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıfırdan Başlıyoruz

Üniversiteler arası geri dönüştürülebilir atık yarışması ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama da, müracaatlar 2 Nisan da başlayıp 2 Mayıs tarihinde sona erecektir denildi.

Üniversiteler arası geri dönüştürülebilir

Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Sıfırdan başlıyoruz ödüllü, Üniversiteler arası geri dönüştürülebilir atık yarışması ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama da, müracaatlar 2 Nisan da başlayıp 2 Mayıs tarihinde sona erecektir denildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından tüm ülke genelinde çocuklar ve gençler vasıtasıyla Sıfır Atık konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile ilköğretim, ortaöğretim ve üniversite düzeyinde “Sıfır Atık Yarışması” düzenlemiştir denildi.

Açıklama da; Yarışma Son Katılım tarihi 02 Mayıs 2019 olup; Çeşitli Dallarda dereceye girenlere ödüller verilecektir. Söz konusu yarışma ile ilgili afişler; Erzincan genelindeki tüm okul ve kampüslerde öğrencilerin görebilecekleri noktalara asılarak öğrencilerimizin bilgilendirilmesi sağlanması konusunda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmiştir.

Yarışmaya en üst düzeyde katılımın sağlanması hususunda kamuoyunun bilgisine sunulmuştur” ifadelerine yer verildi.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler