Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivil Toplum Medya Buluşmaları Konya’da devam edecek

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından Konya’da “Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programı düzenlenecek.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla

Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ile Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından organize edilen buluşmalar Konya’da devam edecek. 15 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak program Konya’nın Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek.

Programa konuşmacı olarak; TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın yanı sıra, TİMBİR Genel Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zakir Avşar, İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Zeybek ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar katılacak.

İMEF ve TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, projenin toplumun mayası olan sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını daha kapsamlı kamuoyuna aktarmalarına ve görünür olmalarına katkı sağlayacağına dikkat çekti.

Haberler