Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Lig, Gelişim Ligi Badminton müsabakaları Erzincan’da başladı

9-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleştirilen farklı illerden 27 takımın yarıştığı Badminton Süper Ligi ve Gelişim Ligi müsabakaları Erzincan Yaşar Erkan Spor Salonu’nda başladı.

9-11 Ağustos 2024 tarihleri

Erzincan Yaşar Erkan Spor Salonu’nda başlayan Badminton Süper Ligi ve Gelişim Ligi müsabakalarına Erzincan’dan 2 takım katılıyor.

Yarışmaların açılışına Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ve Badminton Federasyonu Başkan Vekili Ercan Ayılgan katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından seremonide açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu; İlimizde çok değerli sporcular var. 3 gün sürecek mücadelelerde güzel maçlar izleyeceğiz, iyi seyirler” dedi.

Ardından konuşmasını yapan Badminton Federasyonu Başkan Vekili Ercan Ayılgan; bizlerde biliyoruz ki Badminton diyince Erzincan akla geliyor. Bu maçları Erzincan’da yapmaktan dolayı mutluyuz. İlerde Erzincan’ı ve ülkemizi Dünya ve Olimpiyat yarışmalarında temsil edecek sporcularımız olacak. Tüm kulüplere başarılar dilerim” dedi.

Tüm sporculara başarılar dileyerek konuşmasın yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu; Bu topraklar dünya çapında sporcular yetiştirmeye namzettir. Olimpiyatlarda, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında, Türk bayrağının dalgalanması hepimiz için gurur kaynağıdır. Ben inanıyorum ki Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na sporcu gönderdiği gibi gelecek yıllarda olimpiyat oyunlarında da Erzincan’dan sporcularımız, özelde Erzincan’ı genelde ülkemizi ve al bayrağımızı çok güzel bir şekilde temsil edecektir. Bizler de Erzincan olarak, bu sporcularımızın başarılı olabilmesi için elimizden gelen bütün gayret ve çabayı göstereceğiz.” Dedi.

Katılım sağlayan takımlara Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu tarafından çeşitli hediye ve plaket takdimin ardından toplu fotoğraf çekimi ve ardından müsabakalar izlendi.

Haberler