Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk milleti esaret kabul etmez

MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “15 Temmuz Fikrini, vicdanını satmış bir grup hainin, Vatana, Millete, Bayrağa ihanet etme çabasıdır” dedi.

MHP Erzincan İl Başkanı

Özarslan mesajında; Türk Milletinin tarihi savaşlarla, mücadelelerle geçmiştir; gah yedi düvele karşı,  koca bir haçlı ordusuna, bazen mazlumun yanında tek başına, zalime karşı, bazen de rengi, şekli konuşması size benzeyen ama sizden olmayan münafıklarla

Merhum Sezai Karakoç’un dizelerinden; “Seni yok sayacaklar, sen daha çok var olacaksın.” Bu mücadele dün vardı, bugün var, yarında olacaktır. Hürriyeti olmayan, müstemleke durumuna düşmüş toplumlar, biat ettikleri ülkeleri İlahlaştırmış ve onlara tabi olmuştur, Türk milleti esaret kabul etmez.

Hüseyin Nihal Atsız’ın dediği gibi; ”Milli şuur bir ışıktır. Yurdu aydınlatır ve gizli köşelere sinmiş olan bütün akrepleri açığa çıkararak, karanlıkta iş görenlere engel olur.”

Kıymetli Anne, Babalar, Milli şuuru gençlerimize, en kıymetlilerimize, aşılamamız lazım, bu şuurla yetişen evladınızın,  önüne altın tepside mücevherler sunulsa, yolundan dönmez, sevdiğine, vatanına, bayrağına, ihanet etmez, Çocuklarımıza önce yüce Yaratanı, Rabbini sonra Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa’yı sonra Vatanını, Milletini sevdireceğiz, o zaman bu sevgi onun başka arayışlara girmesini engelleyecektir. 15 Temmuz Fikrini, vicdanını satmış bir grup hainin, Vatana, Millete, Bayrağa ihanet etme çabasıdır, kim ki bu ihanetin içinde olmuş, destek vermiş, alkış tutmuş ise hepsine lanet olsun. İnsan kelimesi Misyan kökünden türemiş “Unutan” anlamına gelmektedir, Zamanla her şey unutulabilir, affedilebilir, ama İhanet asla UNUTULAMAZ.

15 Temmuz ülkemizi bölmeye, yok etmeye çalışan hainler tarafından yapılan kalkışma hareketinin 8. Yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize de esenlikler diliyorum” dedi.

Haberler