Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umutlu Yarınlar Derneği’nden anlamlı etkinlik

Erzincan Esentepe Mesire Piknik Alanı’nda Umutlu Yarınlar Derneği’nin ihtiyaç sahibi çocuklar ve aileler için düzenlediği etkinlik çocukların ve ailelerin yüzünü güldürdü.

Erzincan Esentepe Mesire Piknik

“Okullar Açılmadan Yaza Elveda Pikniği Yapalım” sloganı ile ihtiyaç sahibi aileleri bir araya getiren Umutlu Yarınlar Derneğince bir dizi etkinlik düzenlendi. Piknik havasında geçen etkinlikte palyaço ve farklı oyunlar çocuklara ve ailelere neşeli dakikalar geçirdi.

Umutlu Yarınlar Derneği başkan yardımcısı Nursel Yaşılak amaçlarının ihtiyaçlı aileleri çocukları ile bir araya getirerek okul öncesinde farklı etkinliklerle moral kazanmalarını sağlamak” dedi.

Umutlu Yarınlar Derneği’nin  kurucusu ve aynı zamanda başkanı olan  Büşranur Yayla 2024-2025 yılı eğitim yılına  ihtiyaç  sahibi  çocuklarımız, özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimizin katılımı ile hep beraber bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlikte, topluluk olarak bir araya geldik. Ve çocukların eğitim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla destek sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Etkinliğin, sosyal dayanışmayı artırmak ve çocukların eğitim hayatına daha iyi bir başlangıç yapmalarını sağlamak için düzenlendiğini belirten Yayla; Etkinlikte çocuklar,  çalınan şarkılarda oynayıp dans ederken çocukların mutluluğu fotoğraf karelerine böyle yansıdı. Bu tür organizasyonlar, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma açısından büyük önem taşırken çocuklara ve ailelere umut ve moral kazandırmak, toplumu daha güçlü bir şekilde bir araya getiriyor. Derneğimizin bu değerli çabasını desteklemek ve duyurmak önemli bizler için önemli, bu etkinlikler derneğimize katkı sağlayabilecek” dedi.

Etkinlikten dolayı Umutlu Yarınlar Derneği başkanı Büşranur Yayla ve yönetim kuruluna teşekkür eden ailelerden Gülsüm Demircan; çocuğum yeni okula başlayacak. Bizlere ulaştılar sağ olsunlar çok güzel bir etkinlik oluyor teşekkür ederiz” dedi.

Haberler