Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üşüyen Eller Kalmasın

Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Değerler Kulübü tarafından hazırlanan Üşüyen Eller Kalmasın projesi kapsamında öğretmen ve öğrenciler tarafından Erzincan İnönü İlkokulunda atkı, eldiven ve bere dağıtıldı.

Erzincan Mesleki ve Teknik

Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Değerler Kulübü tarafından hazırlanan Üşüyen Eller Kalmasın projesi kapsamında öğretmen ve öğrenciler tarafından Erzincan İnönü İlkokulunda atkı, eldiven ve bere dağıtıldı.

Üşüyen Eller Kalmasın projesi kapsamında Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Değerler Kulübü tarafından Öğrenci ve öğretmenler tarafından toplanan atkı, eldiven ve bere takımları İnönü ilkokulunda eğitim gören öğrencilere dağıtıldı.

Proje hakkında bilgi veren Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Gökmen Güler, “Okulumuz Değerler kulübü üyesi öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Üşüyen eller kalmasın projesi kapsamında öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte toplamış oldukları Bere, Atkı ve eldivenleri İnönü ilkokulunda okuyan minik öğrencilere dağıttılar. Erzincan ilimizde kış şartları oldukça ağır geçiyor. Birçok aile maddi sıkıntılar yüzünden çocukları eldiven, atkı ve beresiz olarak okullarına gidiyorlar. Okulumuz Değerler Kulübü üyesi öğrencilerimiz de bu minik öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek adına yaptıkları proje ile çocukların kışı daha sıcak geçirmelerini amaçladılar.

Projede amaçlanan öğrencilerin sorumluluk, yardımlaşma ve Empati duygularını geliştirmek. İnsani değerlere sahip çıkan toplum oluşmasına katkı vermek, Erzincan İlimizde yaşanan ağır kış şartlarını öğrenciler açısından bir nebzede olsa azaltmak.

Bu projede emekleri olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum İnşallah Yavrularımıza küçükte olsa katkımız olmuştur” dedi.

Projeyi yürüten öğrenciler yapmış oldukları yardımlardan dolayı mutlu oldukları gözlerinden okunurken yardım alan minik öğrencilerde yardımlardan dolayı büyüklerine teşekkür ettiler.

Haber: Hasan Çakmak

Haberler