Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, Kemah ilçesine ziyarette bulundu

İlçe ziyaretleri kapsamında Kemah İlçesini ziyaret eden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Kemah Doğal Kaynak Tuzu üretim tesislerini, Kemah ilçesi Acemoğlu Mevkiinde yapımı tamamlanmak üzere olan rafting dinlenme tesislerini ve Hakbilir köyünü ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Kemah

İlk olarak Kemah Doğal Kaynak Tuzu üretim tesislerini ziyaret eden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’ya Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Kemah Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu ve Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Cavit Şireci’ eşlik etti.

Üretim tesisi işletme sahibi Metin Tanrıkulu ve çalışanlardan, coğrafi işaret tescil belgeli Kemah Tuzu’nun üretimi hakkında bilgiler alan Vali Aydoğdu, bereketli bir sezon ve kolaylıklar diledi.

Kemah ilçesi Acemoğlu Mevkiinde 1 adet 165 m2 ve 1 adet 360 m2 olan ve yapımı tamamlanmak üzere olan rafting dinlenme tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Aydoğdu çalışmaları yakından takip eden Vali Yardımcısı/ Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yardımcısı/ Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’a ve emeği geçenlere teşekkür eden Vali Aydoğdu; tesislerimiz yakın zamanda tamamlanarak rafting severlerin hizmetine girecek. Karasu Nehri, özellikle de bu bölge rafting için çok elverişli. Hem profesyonel raftingciler için hem de rafting deneyimini ilk kez yaşayacak olanlara tavsiye edilen zorluk seviyesinde farklı parkurlara sahip. Bu tesisleşme ile birlikte ilimizin, rafting yapılabilecek yerler arasındaki konumu çok daha iyi noktalara gelecek. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kemah İlçesi Hakbilir köyü nü’de ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, köy sakinleri ile istişarelerde bulundu.  Köy Muhtarı Mehmet Yılmaz ve Hakbilir Köylüleri tarafından dile getirilen sorun, ihtiyaç ve önerileri dinleyen Vali Aydoğdu, taleplerin yerine getirilmesi sorunların çözümü için gerekli talimatları verdi.

 

Haberler