Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, uygulama noktasında sürücü ve vatandaşlarla bayramlaştı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce bayram süresince alınan tedbirleri yerinde gören Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yolculara kısa mola vermeleri hususunda uyarılarda bulunarak yolculara şeker ve çocuklara hediye verdi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce

Erzincan’da vatandaşların bayramı en iyi şekilde yaşayabilmeleri için alınan tedbirler uygulanmaya devam ederken Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, memleketine giden araç sürücüleriyle sohbet ederek kısa süreli mola vermeleri sağladılar. Ayrıca can güvenliğinin her şeyden önce geldiği tekrar hatırlatılarak vatandaşların bayramını kutladılar.

Mola yerlerinde Vali Aydoğdu şoför ve yolcularla sohbet ederek hayırlı bayramlar temennisinde bulundu. Yolun sonu bayram olsun diyen Vali Aydoğdu; Lütfen sevdiklerinize kavuşmak için uykusuz araç kullanmayın, her 2 saatlik sürüşlerde 15’er dakika mola verin, araç içerisinde tüm yolcuların emniyet kemeri taktıklarından emin olun ve olası bir tehlikenin önüne geçmek için yasal hız limitlerine mutlaka uyun uyarısında bulundu.

Uygulama noktalarında sürücülere ve vatandaşlara şeker ikramında bulunan Vali Aydoğdu, çocuklara da çeşitli hediyeler vererek yol boyunca sürücü olan baba ve annelerini sıklıkla uyarmalarını istedi.